Albirea Dentară

Un zâmbet mai strălucitor - Mai multa încredere în sine!

Despre Albirea Dentară 

Un zâmbet strălucitor și alb este dorința multora dintre noi. Din păcate, ca urmare a consumului de alimente și băuturi pigmentate, a fumatului sau a procesului natural de îmbătrânire, dinții noștri pot să-și piardă treptat strălucirea și să devină inestetici. Cu toate acestea, tehnologia stomatologică modernă ne oferă soluții eficiente pentru a ne redobândi un zâmbet radiant prin proceduri de albire dentară.

Ce este albirea dentară? 

Albirea dentară este o procedură stomatologică non-invazivă care utilizează substanțe chimice speciale pentru a îndepărta petele și decolorările de pe suprafața dinților, conferindu-le un aspect mai alb și strălucitor. Această procedură poate fi realizată în cabinetul stomatologic sau acasă, sub supravegherea unui specialist.

Tipuri de albire dentară

 a) Albire dentară în cabinetul stomatologic: Această metodă implică aplicarea unui gel special de albire pe suprafața dinților și activarea acestuia cu ajutorul unei surse de lumină sau laser. Procedura se desfășoară sub supravegherea atentă a medicului stomatolog și oferă rezultate imediate și vizibile într-o singură ședință.

b) Albire dentară la domiciliu: Această opțiune presupune utilizarea unui kit de albire dentară furnizat de către stomatolog. Kit-ul conține un gel de albire și o șină dentară personalizată, care trebuie purtată timp de câteva ore pe zi sau pe timpul nopții, în funcție de instrucțiunile medicului stomatolog. Albirea dentară la domiciliu oferă rezultate treptate și poate dura între câteva zile și câteva săptămâni.

Beneficiile albirii dentare 

  • Îmbunătățirea esteticii dentare: Albirea dentară elimină petele și decolorările de pe suprafața dinților, conferindu-le un aspect mai alb și mai strălucitor. Aceasta poate contribui la creșterea încrederii în sine și îmbunătățirea aspectului general al zâmbetului. 

  • Reînnoirea încrederii: Dinții mai albi pot face ca o persoană să se simtă mai sigură în interacțiunile sociale și în prezentările publice. Un zâmbet frumos poate transmite încredere și poate avea un impact pozitiv asupra relațiilor personale și profesionale.