Despre Noi

Bine ați venit la cabinetul stomatologic Dr. Mina Cerici, alegerea perfectă pentru toate nevoile dvs. dentare în Ploiești și împrejurimi. Suntem aici pentru a vă oferi servicii stomatologice de înaltă calitate și pentru a vă îngriji zâmbetul cu pasiune și experiență. 

La cabinetul Dr. Mina Cerici, înțelegem cât de importantă este să aveți un zâmbet sănătos și strălucitor. De aceea, am adunat o echipă medicală interdisciplinară de specialiști calificați și dedicați, cu o vastă experiență în domeniul stomatologiei. Fie că aveți nevoie de o simplă consultație, de igienizare dentară, de tratarea unei carii sau de o intervenție complexă, suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții pentru a vă redobândi și menține sănătatea orală. 

Cu o experiență de 25 de ani în domeniul stomatologiei, Dr. Mina Cerici și echipa sa au dobândit competențele necesare pentru a vă asigura o experiență plăcută și sigură în timpul tratamentelor stomatologice. Suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnici și tehnologii din domeniu, utilizând echipamente moderne și avansate pentru a vă oferi cele mai bune rezultate. 

La cabinetul nostru, punem un mare accent pe relația cu pacienții noștri. Ne dorim ca fiecare vizită să fie una confortabilă și relaxantă, astfel încât să vă simțiți în siguranță în mâinile noastre. Echipa noastră caldă și prietenoasă este pregătită să vă asculte și să răspundă tuturor întrebărilor și preocupărilor dvs., oferindu-vă explicații detaliate și sfaturi personalizate pentru a vă ajuta să luați decizii informate privind tratamentul. 

Suntem conștienți de faptul că fiecare pacient are nevoi și preferințe unice. De aceea, ne străduim să vă oferim opțiuni personalizate de tratament, adaptate la nevoile dvs. individuale și la bugetul dvs. Avem grijă să vă oferim un plan de tratament clar și transparent, astfel încât să fiți mereu implicați și informați pe parcursul procesului. 

Vă așteptăm cu brațele deschise la cabinetul stomatologic Dr. Mina Cerici din Ploiești, unde veți beneficia de îngrijire stomatologică de înaltă calitate și de o echipă medicală dedicată, cu o experiență vastă în domeniu. Fiind pasionați de sănătatea orală, suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți un zâmbet sănătos și frumos pe termen lung. Programați-vă acum o consultație și lăsați-ne să vă oferim serviciile stomatologice de care aveți nevoie!

Echipa Noastră

Echipa noastră de medici stomatologi

Dr. Mina Cerici

Medic stomatolog

Dr. Liubovi Cerici

Medic stomatolog

Dr. Cătălin Cerci

Medic stomatolog

Dr. Corina Jugănaru(Cerici)

Medic stomatolog

Dr. Tatiana Pătrașcu

Medic stomatolog