SErvicii Stomatologice

Servicii stomatologice moderne realizate de medici specializati

 ODONTOTERAPIE

Dintii pot suferi de o multitudine de afectiuni, incepand de la carii simple pana la carii care se pot complica cu afectarea pulpei dentare si a parodontiului dentar. Aceste afectiuni se trateaza printr-o varietate de manopere si tratamente odontologice menite sa ajunga la un rezultat final care sa refaca structura si functionalitatea dintilor afectati. Pentru a se ajunge la acest rezultat, Cotroceni Dental foloseste materiale estetice si tehnici de ultima generatie.

 Iata cateva dintre manoperele utilizate de noi:
● Tratamentul durerilor dentare (cauzate de carie si nu numai)
● Obturatii radiculare prin tehnici moderne efectuate cu materiale neiritante
● Tratamentul hipersensibilitatii dentare
● Efectuarea de obturatii fotopolimerizabile din materiale fizionomice

 ENDONDONTIE

Endodontia se ocupă cu tratarea afecțiunilor pulpare, cum ar fi infecțiile sau inflamațiile din interiorul dinților. Un tratament endodontic obișnuit este canalul radicular, în care se îndepărtează pulpa infectată sau inflamată, se curăță canalul radicular și se umple cu un material sigilant.

 CHIRURGIE

Chirurgia dentară implică intervenții chirurgicale în cavitatea orală și în structurile înconjurătoare. Aceasta poate include extracții dentare, îndepărtarea chisturilor sau tumorilor orale, implanturi dentare, corecția anomaliilor osoase și alte proceduri complexe.

   IMPLANTOLOGIE

Un implant dentar este o procedură stomatologică în care un dinte artificial este fixat în osul maxilar sau mandibular pentru a înlocui un dinte natural lipsă. Acesta constă într-un suport de titan sau de alt material biocompatibil, care se integrează în os și servește ca bază pentru montarea unei coroane dentare sau a unei proteze dentare. Implantul dentar redă aspectul și funcționalitatea unui dinte natural și poate oferi o soluție durabilă pentru înlocuirea dinților pierduți.

 TRATAMENTE PROTETICE

Tratamentele protetice se referă la înlocuirea dinților lipsă cu proteze dentare, cum ar fi coroanele, punțile dentare sau protezele dentare fixe sau mobile. Aceste tratamente au scopul de a restabili funcționalitatea și estetica dentară și de a oferi suport pentru țesuturile orale.

 STOMATOLOGIE COPII

Stomatologia pediatrică este specialitatea stomatologică care se ocupă de îngrijirea dentară a copiilor. Aceasta include diagnosticul și tratamentul afecțiunilor dentare specifice copiilor, educarea lor despre igiena orală și promovarea unei sănătăți dentare adecvate în rândul copiilor.

 ESTETICA DENTARA

Se concentrează pe îmbunătățirea aspectului estetic al dinților și zâmbetului unei persoane. Implică utilizarea diferitelor proceduri și tehnici, cum ar fi albirea dinților, înlocuirea obturațiilor vechi sau deteriorate cu materiale estetice, conturarea și lustruirea dinților, precum și utilizarea fațetelor dentare pentru a corecta imperfecțiunile estetice.